Onderdeel van de Van Hoof Groep

Samen met Van Eijk Transmissie en HMF Nederland vormt NIMA Speciaalwerk BV de Van Hoof Groep. De Van Hoof Groep levert krachtige totaaloplossingen op het gebied van fijnmechanische (aandrijf)componenten en constructieve en esthetische plaatbewerking door samenwerking tussen de zelfstandig opererende dochterbedrijven te zoeken.

Dit unieke samenwerkingsverband levert onze klanten een groot aantal voordelen op:

- Werken vanuit één aanspreekpunt
- Gemak van alles onder één dak
- Inzicht in verantwoordelijkheden
- Snel en flexibel produceren


One Stop Shopping


Als toeleverancier in mechanische componenten, werkt NIMA Speciaalwerk steeds meer samen met haar zusterbedrijven Van Eijk Transmissie en HMF Nederland. Zo leveren we niet alleen het belangrijke one stop shopping-concept, maar kunnen we ook essentiële kennis, ervaringen en technologieën onderling uitwisselen én verbeteren.

Zo bedient NIMA Speciaalwerk niet alleen haar eigen klanten, maar steeds vaker ook de opdrachtgevers die tevens bij HMF Nederland en Van Eijk Transmissie hun orders hebben aanbesteed.

Samenstelling van specialisten

Het bijzondere van onze samenstelling van specialisten is dat we ongekend veel mogelijkheden kunnen realiseren. Zo versterken we elkaar om tot het beste resultaat voor u als opdrachtgever te komen. Dit doen we met oog voor:

- Samenwerking
- Transparantie
- Nauwkeurigheid