Je bent hier: Home > Over NIMA > Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel NIMA Speciaalwerk BV

Bij NIMA Speciaalwerk in Asten komt het aan op precisiewerk. NIMA Speciaalwerk is namelijk expert op het gebied van het fijnmechanisch verspanen. We hebben ons daarbij toegelegd op het verspanen van diverse materialen, zoals metaal en kunststof.
De pluspunten van NIMA


Onze werkprocessen zijn ingericht met een duidelijk doel voor ogen: het vervaardigen van hoogwaardig kwalitatieve componenten en onderdelen. De combinatie van gecertficeerde vakmensen, draaibanken, moderne CNC-frees- en draaimachines en gecombineerde verspaningsmachines maken dat wij elke opdracht – van co-engineering tot productie tot assembleren – naar volle tevredenheid uitvoeren. De kennis en ervaring die wij bij NIMA Speciaalwerk de afgelopen jaren hebben vergaard, wordt nu aangewend voor diverse klanten uit de medische branche, de transportsector, de machinebouw en de semiconductorindustrie.

Met je tijd meegaan

De vakmensen van NIMA Speciaalwerk werken voor deze specialistische branches dankzij hun ongekende oog voor detail en de voortdurende drive naar perfectie. Actuele ontwikkelingen en de nieuwste technieken worden vanzelfsprekend op de voet gevolgd. Vanuit die instelling kunnen onze NIMA-specialisten topkwaliteit leveren. Nu en in de toekomst.

Hierbij profiteert u van de volgende voordelen:

- Alle fases uit supply chain in huis

- Kennis van component én proces

- Flexibel inzetbaar
- Korte doorlooptijden

- Gecertificeerde medewerkers
- Breed scala aan apparatuur
- Regelmatige kwaliteitscontroles