Je bent hier: Home > Branches > Transportsector

Transportsector

NIMA Speciaalwerk voert veel opdrachten uit voor diverse klanten uit de transportsector. Wie bekend is in deze branche weet dat alles draait om veiligheid. Materiaalkeuze, slijtvastheid en een hoge algemene kwaliteit is binnen de transport letterlijk van levensbelang.

Behoud van kwaliteit

Wanneer we een bepaald component maken, dan leggen we het hele proces nauwgezet vast. Deze procesomschrijving stelt ons in staat om de hoge mate kwaliteit vast te houden en keer op keer tot uitvoer te brengen.

Railsystemen

NIMA Speciaalwerk heeft dankzij deze precieze werkwijze diverse projecten binnen de transportsector lopen. Zo maken we onderdelen voor railsystemen, bestaande uit wissels en remsystemen voor de treinen.


Vliegende auto

Een ander mooi voorbeeld: laatst hebben we in de protofase meegedacht over de materiaalkeuze en procestechnieken. Dit was voor een experimenteel en zeer innovatief project met als doel om de ultieme ‘vliegende auto’ te ontwikkelen. De eerste prototypes worden inmiddels getest op de weg en in de lucht.

NIMA Speciaalwerk adviseert u graag over de mogelijkheden op het gebied van materiaalgebruik, efficiëntie en ontwerp. Neem hiervoor vandaag nog contact met ons op en bel voor een vrijblijvende afspraak.